Logo

Grillet tunfisk med skalotteløgssauce - 5 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
4 tunfiskesteaks a 100 g
bredbladet persilleduske til pynt
Sauce:
finthakkede skalotteløg
3 dl rødvin
1,5 dl marsala
salt og peber
 
Forvarm en grillpande eller stegepande, indtil den er meget varm.
Imens tilberedes saucen ved at blande skalotteløg med vin i en gryde.
Drys med salt og peber og lad det derefter koge kraftigt, indtil saucen er reduceret med halvdelen.
Steg tunfisken, 2 ad gangen, i 3 minutter på hver side.
Tag derefter fisken af panden, læg den på tallerkener og kom sau­cen ved.
Pynt med persille og server eventuelt med kartoffel­mos og limebåde.
 
kJ 1000; protein 24 g; fedt 5 g; kulhydrat 4 g
 
Variation: Grillet tunfisk med hurtig tomatsauce (4 personer)
4 tunfiskesteaks a 100 g
Sauce:
4 flasketomater
1 tsk hvidløgspure
1 spsk tomatpure
1 spsk hakket persille
salt og peber
 
Tomatsaucen tilberedes ved at komme alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og blende i 1 minut.
Vend saucen over i en gryde og lad den koge uden låg i 10 minutter.
Smag til med salt og peber.
Grill tunen som i hovedopskriften og server saucen over den stegte tunfisk.
 
kJ 644; protein 25 g; fedt 5 g; kulhydrat 3 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her