Logo

Gravad laksetatar med agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g filet af laks uden skind
2 kviste dild
½ tsk salt
½ tsk sukker
friskkværnet hvid peber

Sauce:
4 spsk cremefraiche 18%
1 spsk dijon sennep
citronsaft

Agurkesalat:
½ agurk
salt
1 spsk eddike
3-4 spsk olie
1 spsk mildt, finthakket løg

Hakket dild blandes med salt og sukker samt lidt hvid peber, og laksen gnides hermed og marinere natten over i køleskabet.
Kødet hakkes med en kniv og formes som små krebinetter.

Agurken skrælles, kernerne fjernes, den skives, drys ses med lidt salt og står i 20 min.
Vendes herefter i olie/eddike dressing tilsat det hakkede løg.

cremefraiche røres med sennep og smages til med lidt citronsaft.
Saucen hældes over tataren.

Agurkerne anrettes på tallerkenen rundt om tataren
Tips: reten kan pyntes oven på saucen med lidt lakserogn eller stenbiderrogn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her