Logo

Gravad laks med Sennepsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille stykke laks uden ben
Sennepsdressing:
1 spsk bygmalt
3 spsk sennep
½ spsk havsalt
2 spsk tørret dild
½ tsk hvid peber
1 spsk bygmalt
2 spsk tørret dild
3 spsk riseddike
1 bundt frisk dild
1 dl olie
2 spsk riseddike
½ citron i skiver

Bland malt, salt, peber, og tørret dild. Læg blandingen ind i
laksen. Bland olien og riseddiken med hakket, frisk dild, og
hæld det over laksen. Dæk laksen til og lad den stå under let
pres, koldt, i et døgn. Hæld af og til lagen over fisken. Skær
tynde skiver og server med sennepsdressing. Pynt med citronskiver.
Sennepsdressingen røres sammen. Tilsæt olien lidt efter lidt.

Variation: Gravad sild kan laves på samme vis.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her