Logo

Grønsagspaté med flæskekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Både i lækker udgave, ekstra lækker gourmet udgave eller som vegetar paté.

500 g flæskekød
2 æg
1 dl mælk
1 dl rasp
1 mellemstor gulerod
¼ selleri
1 porre
1 løg
1 rødbede
paprika, karry, evt. salt

*  
Rødbede, løg , gulerod og selleri rives på de fineste på rivehjernet.
Porre skæres i meget tynde skiver og svitses i margarine i en gryde, til de er gyldne.

Derefter blandes det hele sammen med krydderier.
Steges i et ovnfast fad med låg ved 200ºC i ca. 1 time.

 

Tips: Tilsæt en håndfuld grofthakkede valnøddekerner og erstat mælken med portvin, så har du en Gourmet grønsagspaté.

Erstat flæskekødet med en rest kartoffelmos og du er tæt på en vegetarpaté.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
19018-11-2011 14:50:28 søren holst
Navnet er godt nok! Grønsagspate med flæsk. Det er da ikke til at gå fejl af! Nu er der jo heller ikke salat i rejesalat, og heller ingen russere i russisk salat.
19117-11-2011 16:19:40 Inga Björt Vilhjalmsdóttir
Hvordan kan i finde på at kalde jeres paté for "grønsagspaté"!! Jeg er vegetar og leder efter vegetarisk grønsagspaté. 500 gr fleskekød!
Find andet navn på den paté..... :)

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her