Logo

Grønsagsfond - lav % fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 1 l grønsagsfond
 
3 kartofler, skrællet og hakket
1 løg, tyndtsnittet
2 porrer, hakket
2 stilke bladselleri, hakket
2 gulerødder, skrællet og hakket
1 lille fennikelknold, tyndtsnittet
2 laurbærblade
nogle få timiankviste
nogle få persilleduske
salt og peber
 
Kom grønsagerne i en stor gryde sammen med krydderurter og tilsæt 1,5 l vand.
Bring gryden i kog og fjern det skum, som stiger op til overfla­den.
Tilsæt salt og peber efter smag.
Lad fonden simre i 1,5 time under låg og skum overfladen 3-4 gange undervejs.
Hæld fonden gennem en finmas­ket si.
Lad den køle hurtigt af, og stil den derefter i køleskabet indtil brug.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her