Logo

Grønne krebinetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket svinekød
1 spsk persille
1 spsk purløg
1 spsk dild
25 g margarine

Kødet formes til 4 krebinetter.
Krydderurterne hakkes og krebinetterne vendes heri.
Drys salt og peber på.
Steg krebinetterne i 3-4 min på hver side, til de er gennemstegte og let gyldne.
Krydderurterne kan også blandes i kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her