Logo

Grønne asparges med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

et par bundter grønne asparges (th på billedet)
1 hårdkogt æg
marinade med olivenolie,
parmaskinke skåret i meget tynde skiver (tv på billedet)
(beregn 15-20 g pr. person)
 
Husk at koge aspargesene meget kort (2-3 minutter) i letsaltet vand, de må gerne være lidt sprøde indeni.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her