12 lasagneplader
Fyld:
4 spsk olivenolie
4 løg
400 g grønkål
4 dl bouillon
Sauce:
½ dl olivenolie
5 spsk hvedemel
5 dl sojamælk
salt
peber
muskatnød
Løgene snittes, grønkålen ribbes og hakkes groft, og begge dele svitses i olie. Bouillon og et drys salt hældes ved, og kålen simrer i 15 min. Der laves en opbagning af olie, hvedemel og sojamælk. Bechamelsaucen koges igennem, smages til og blandes i grønsagsfyldet, eller den hældes over retten til slut.
Lasagnepladerne lægges i tre lag i et smurt fad: start med et lag plader, kom ⅓ af stuvningen ovenpå, et nyt lag plader og stuvning og slut af med de sidste fire plader og stuvningen på toppen.
Lasagnen sættes i ovnen 1 time ved 180 º og pyntes med sesamfrø og sorte oliven.