Logo

Grønkålskartoffelmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg melede kartofler
250 g grønkålsblade
2 dl mælk
15 g smør
revet muskatnød
½ tsk salt og friskkværnet peber
 
Skræl kartoflerne og skær dem i tykke skiver.
Kog kartoflerne godt møre i vand uden salt.
Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre.
Rib grønkålsbladene af og kog dem møre i vand ½ time.
Hæld vandet godt fra, hak grønkålen med en kniv el. i foodprocessor, mos kartoflerne med en kartoffelmoser, håndmixer el. kraftigt piskeris.
Varm mælken og pisk den i lidt ad gangen til mosen har en passende konsistens.
Tilsæt smørret og den hakkede grønkål, revet muskatnød, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her