Logo

Grøn pastasalat - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg glutenfri pasta
400 g squash (revet på den grove side af råkostjern)
2 bundt forårsløg (fintsnittet)
1 dl olivenolie
2-3 spsk vineddike
2 fed hvidløg (hakkede)
2 spsk hakkede pinjekerner
3 spsk reven parmasan ost
Salt og peber

Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand.

Lad den dryppe af i en sigte.

Kom den i en skål og bland 1 tsk olie i. Lad pastaen blive kold.

Bland den revne squash og de fintsnittede forårsløg i pastaen.

Rør resten af olien med vineddiken. Bland hakkede hvidløg, basilikum, pinjekerner og parmasan.

Smag til med salt og peber.

Vend den i pastaen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her