Logo

Græske ovnstegte frikadeller i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød max 12%
100 g løg finthakket
2 fed hvidløg finthakket
1 bdt persille
1 æg
salt, peber.
 
Tomatsauce:
2 dåser flåede grovhakkede tomater
100 g løg hakket
1 fed knust hvidløg
1 dl tomatpure
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret basilikum
½ liter bouillon
1 spsk rødvin
Evt. salt
 
Bland hakket oksekød med de finthakkede løg, hvidløg, persille, æg, salt
og peber.
Form farsen til 12 aflange frikadeller og læg dem i et ovnfast fad.
 

Tomatsauce: Bland indholdet af 2 dåser flåede, grovhakkede tomater med hakket løg, knust hvidløg, tomatpure, oregano, basilikum, bouillon og rødvin.
Krydr evt. med salt.
Hæld saucen over frikadellerne.
Stil retten på den nederste rille i ovnen ved 175ºC og lad retten stege
ca. 40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her