Logo

Græske keftedes med brøndkarsesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g fårefars
2-3 skiver afskorpet franskbrød udblødt i lidt vand eller bouillon
3 spsk hakket persille
1 spsk hakket basilikum eller oregano
½ tsk salt
½ tsk groft stødt peber
1 sammenpisket æg
1 spsk olivenolie
smør og olivenolie til stegning

salat:
2-3 dl brøndkarseblade
2-3 grofthakkede, milde salatløg
sorte oliven efter smag
3 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
salt og friskkværnet peber

Rør det hakkede kød med alle øvrige ingredienser til en god, fast fars, der deles og formes til ovale ruller, der steges gyldne og sprøde i smør og olivenolie 5-6 minutter, hvorefter de sættes på små spid.

Til salaten blandes brøndkarseblade, løg og oliven med olivenolie og citronsaft, og salaten smages til med salt og friskkværnet peber.

Ved serveringen anrettes de varme keftedes på salaten og spises med tyrkisk brød, evt. lune pitabrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her