Logo

Græsk stifado med kanel og spidskommen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ aubergine i tern
½ kg oksekød i tern
olivenolie til bruning
2 fed hakket hvidløg
2 tsk spidskommen
1 lille stang kanel
2 dl rødvin
1 dåse hakkede tomater
2 skiver økologisk citron
2 dl oksebouillon
150 g perleløg
salt og peber
sukker
frisk mynte

Skær aubergine i små tern, drys med salt, og lad dem trække 15 minutter. Dup med køkkenrulle, og rist dem 2-3 minutter i lidt olivenolie. Gem de ristede aubergine til senere.

Brun kødet grundigt og krydr med hvidløg og spidskommen. Tilsæt kanel, rødvin, tomater, citronskiver og bouillon, og lad det simre 1 time uden låg. Kom perleløg samt aubergine i tern ved, og kog i endnu 10 minutter, til kødet er mørt.

Smag til med salt, lidt sukker og peber. Drys med frisk mynte og server kogte løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her