400 g hakket lammekød max 12% fedt
500 g squash
250 g .cherry tomater
3 dl bouillon
4 tsk ingefær, revet
3 fed hvidløg, knust
½ tsk kanel
½ tsk kardemomme
½ tsk nellike
3 laurbærblade, smuldrede
1 tsk sort peber
1 tsk muskat
1 tsk spidskommen
1 tsk chili
Flûtes, den hjemmebagte
Brun kødet uden brug af fedtstof, det der er i kødet er tilstrækkeligt.
Tag kødet op.
Squash skæres i skiver og brunes i samme gryde i det fedtstof der nu er tilbage efter kødet.
De brunede squash tages op af gryden.
Kødet kommes i gryden igen.
Tilsæt de knuste hvidløg og revne ingefær.
Resten af krydderierne blandes og kommes i gryden.
Det hele svitses et par min.
Bouillon tilsættes.
Det småkoger 20-30 min.
Tilsæt squash og tomater.
Det hele varmes igennem.