Logo

Græsk bondesalat - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kartofler små kogte
1 agurk
4 tomater
1 rødløg
1 lille friseesalat eller frillice
200 g salattern 4%
50 g kalamata oliven

Dressing:
100 g yoghurt
1 fed hvidløg, knust
1 kvistore gano
1 tsk hvidvinseddike
salt og peber

Del kartoflerne i kvarte.
Skræl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne og skær den i skiver.
Skær tomater og rødløg i både, pluk salaten i mindre stykker og bland alle ingredienserne i en skål.
Drys med groftkværnet peber.

Dressing:
Rør yoghurt sammen med hvidløg, oregano og hvidvinseddike og smag til med salt og peber.

Server dressingen til salaten sammen med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her