Logo

Gode Ben - stegeben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 2 kg flæskeben
30 g margarine
1 spsk salt
peber
jævning
 
Benene brunes i en stor gryde, nogle stykker af gangen, så de alle bliver
brune, de lægges alle tilbage i gryden og der tilsættes ca. 1 ½ l. vand
eller til det næsten dækker benene.
Tilsæt salt, peber og lad retten koge langsomt til kødet er mørt ca. 1
½ time.
Brug derefter den mængde sky så man er sikker på at der er nok til
sauce og jævn den med Maizena hvedemel, da det ikke giver afsmag af hvedemel.
Smag den til med salt og peber.
Serveres med kogte kartofler og rigelig sauce til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her