Logo

Glasnudler med grønsager og sesamfrø / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g glasnudler
2 gulerødder
1 gul peberfrugt
1 mellemstor squash
1 rød chili
1 fed hvidløg
4 spsk sesamolie
salt og peber
2 spsk soyasauce
1 spsk østerssauce
100 g soyabønnespirer
1 spsk hakkede korianderblade
1 spsk sesamfrø

Lad glasnudlerne trække ca. 10 minutter i lunkent vand. 

Skræl gulerødderne.

Skyl peberfrugten, skær den over på langs, fjern kerner og hinder.

Skær gulerødder, de halve peberfrugter og squashen i tynde strimler.

Skyl chilien, udkern den og hak den fint. Pil hvidløgsfeddet.

Opvarm 3 spsk olie i wokken og steg hvidløget gyldent.

Tag det op og steg grønsagerne under omrøring; de må ikke blive brune. Tilsæt salt og peber.

Lad glasnudlerne dryppe af, klip dem i stykker med en saks og bland dem sammen med grønsagerne.

Tilsæt soya- og østers sauce, 1 spsk olie og de skyllede spirer.

Server nudlerne drysset med korianderblade og sesamfrø.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her