2-3 berberiandebryster
500 g kartofler
4 spsk acaciehonning
2 store gulerødder
1 rodselleri
2 pastinakker
2-3 dl hønsebouillon
salt
peber
smør
persille
Maizena
friske krydderurter
Rids skindet på andebrysterne, og der krydres med salt og peber. Steg dem i ovnen i 10 minutter ved 180 º. Smør skindsiden med honning og giv dem så 5 minutter ved 200 º.
Derefter skal de hvile indpakket i 20 minutter. Snit grønsagerne groft og rist dem på en varm pande til de tager farve og tilsæt derpå hønsebouillon. Tag derpå grønsagerne op og saucen tilsættes væden fra anden og friskhakket persille. Jævn med lidt Maizena. Rodfrugterne serveres som tilbehør.
Lav röstien ved at rive kartoflerne groft. Skyl kartoflerne og vrid væden fra i et viskestykke. Smelt lidt smør på en pande og steg en "pandekage" gylden på begge sider. Tilsæt evt. friske krydderurter efter eget valg. Andebryster serveres i tynde skiver .