Logo

Glaserede valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille tørret stærk chilipeber
100 g valnøddekerner
65 g sukker (ca. ¾ dl)
1 tsk fintrevet appelsinskal
 
Hak den tørrede chili fint (ca. ¼ tsk) og kom den i en pande sammen med valnødder, sukker, ½ dl vand og appelsinskal.
Varm blandingen op ved kraftig varme og under omrøring til sukkeret er brunt og brusende.
Tilsæt 1 spsk vand og vend hurtigt rundt i nødderne.
Spred nødderne ud på et stykke bagepapir og lad dem køle af.
Knæk dem fra hinanden, og opbevar de glaserede valnødder i en dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her