Logo

Gammeldags grydestegt dyrekølle med vildtkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg dyrekølle
hvidløgssalt
peber
paprika
smør
bouillon
½ l piskefløde
tyttebærsyltetøj
1 lille ps. grønne bønner
3 stilke blegselleri
50 g valnødder
1 lille klase blå vindruer
smør

Gnid køllen med krydderier.
Brun den på alle sider i rigeligt smør.
Hæld bouillonen over så køllen er halvt dækket.
Steg den under låg i ca. 1 time. Vend 3-4 gange undervejs.
Sluk og lad køllen trække i skyen et par timer - gerne mere. Umiddelbart før servering koges køllen op i gryden til den er gennemvarm.
Tag den op og pak den ind i alufolie og et vådt viskestykke.
Kog skyen ind, tilsæt fløde, smag til med salt og peber samt tyttebærsyltetøj.
Sautér bønner, fintsnittet blegselleri, nødder og druer i smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her