Skyl 8 store tomater og tør dem.
Skær et låg ved stilken.
Tag kernerne ud med en ske, de skal ikke bruges, frugtkødet udhules, bortset fra frugtvæggen, og kommes over i et fad.
Lad de udhulede tomater dryppe af med hovedet nedad.
Tag 4 middelstore skiver franskbrød, fjern skorpen og skær brødet i terninger.
Rist brødterningerne i 2 spsk olivenolie og pres 2 fed hvidløg hen over brødet.
Forvarm ovnen til 200° (varmluft: 180°), skær 200 g fetaost i skiver, bland osten med 2-3 spsk cremefraiche, krydr med salt og peber og finthakket timian og persille.
Tilsæt 1 spsk kapers og til sidst de ristede brødterninger.
Fordel fyldet i tomaterne, læg tomatlåget på og stil tomaterne i et let olieret ovnfast fad.
Fordel hakket tomatkød rundt om og krydr det hele med salt og peber og dryp med 3 spsk olivenolie.
Lad det bage godt 20 minutter i ovnen.
Smager godt med grøn salat.