Logo

Fyldte squash - skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 squash. mellem store
½ kg hakket skinkekød
1 stort løg. finthakket
½ kop ris
2 glas champignon
1 hakket rød peberfrugt
1 spsk salt
½ tsk peber
2 dåse hakkede tomater
paprika
 
Squash udhules med en ske.
Kød, ½ løg, ris, champignon, noget af kødet fra squashen, peberfrugt, salt og peber blandes.
Fyld det i squashene og læg dem i en ovnfast fad.
Hakkede tomater og resten af løgene bringes i kog.
Smages til med salt og paprika.
Saucen hældes over de fyldte squash og sættes i ovnen ved 175ºC i 1 times tid.
Serveres med ris til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her