Logo

Fyldte æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne lette opskrift på fyldte æg. I engelsktalende lande kendt som Deviled eggs, er håndkogte æg fyldt med diverse ting. Her fyldes de med ansjoser og sennep. Prøv den til forret.

 

4-8 personer

tilberedningstid/arbejdstid: ca. 20 min.

 

4 Hårdkogte æg

 ca. ½ dl fløde

l tsk dijonsennep

1-2 ansjoser eller sardeller

1 spsk hakket persille

1 knsp peber fra kværn

evt. salt

rød peberfrugt (30 g)

kapers eller sorte oliven

 

Pil og skær de hårdkogte æg over på langs. Tag æggeblommerne ud. Rør æggeblommerne med fløde, dijonsennep, finthakkede ansjoser eller sardeller og persille. Smag til med peber og evt. salt. Fyld æggemassen i de halve ægge- hvider med teske eller sprøjtepose. Skyl peberfrugten og fjern kernerne. Skær den i stykker og pynt med peberfrugt, kapers eller sorte oliven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her