(2 couv.)
0,200 kg torskefilet
0,050 kg røget laks i skiver
0,050 kg rejer i lage
0,002 kg karry
0,002 kg paprika
1 stk porre
1 stk rød peberfrugt
0,100 kg gulerod
0,050 kg pasta
0,05 l. fløde
0,15 l. cremé fraiche
0,025 kg løg
0,002 kg dild tørret
0,002 kg mynte tørret
salt og peber
pynt
½ stk citron
6 blade rosa lola
dild kviste
Torskefileen gåes efter for ben. Krydres med salt, peber, karry og paprika. Røget laks lægges over torsken, det hele rulles fast sammen som en roulade. Pakkes ind i bagepapir og pocheres.
Grøntsagerne gøres i stand og skæres i jullienne. Pastaen koges knap al´dente. Grøntsagerne blancheres. Derefter gives de et opkog. Pasta og grønsager blandes sammen, tilsættes fløde, smages til med salt og koges færdig og afkøles.
Cream fraichen røres sammen med hakket løg, tilsættes tørret dild og tørret mynte, smages til med salt og peber.