Logo

Fyldt kalkunbryst 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalkunbryst
8-10 spinat-kugler (fra frost)
ca 2 fed hvidløg
lidt olie
salt og peber
1 pk bacon i strimler
madsnor
2-3 dl vand
evt. lidt porre og et par kartofler
 
Lav en stor lomme i kalkunbrystet og fyld det med blandningen af den optøede spinat,  grofthakket hvidløg. olie. salt og peber.
Dæk oversiden af brystet med bacon og bind madsnor omkring.
Læg brystet i et ovnfast fad og læg evt lidt porre og rå kartoffel ved.
Hæld vandet ved og sæt i ovnen ca. 1 time ved 150°C varmluft.
Kødet skal ca have en temp. på ca. 62°C når det er færdigt.
Server med kartofler og sauce og de grønsager man har lagt ved eller hvad man nu har lyst til. Skyen/saften fra fadet er god til at lave en sauce af.
Fyldet og baconen forhindrer at kødet bliver tørt som kalkun ellers nemt bliver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her