1 kg kalkunbryst
8-10 spinat-kugler (fra frost)
ca 2 fed hvidløg
lidt olie
salt og peber
1 pk bacon i strimler
madsnor
2-3 dl vand
evt. lidt porre og et par kartofler
Lav en stor lomme i kalkunbrystet og fyld det med blandningen af den optøede spinat, grofthakket hvidløg. olie. salt og peber.
Dæk oversiden af brystet med bacon og bind madsnor omkring.
Læg brystet i et ovnfast fad og læg evt lidt porre og rå kartoffel ved.
Hæld vandet ved og sæt i ovnen ca. 1 time ved 150°C varmluft.
Kødet skal ca have en temp. på ca. 62°C når det er færdigt.
Server med kartofler og sauce og de grønsager man har lagt ved eller hvad man nu har lyst til. Skyen/saften fra fadet er god til at lave en sauce af.
Fyldet og baconen forhindrer at kødet bliver tørt som kalkun ellers nemt bliver.