Logo

Fuldkornsspaghetti med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12.5 g rapsolie
3 spsk olivenolie
4 kyllingebryster a 225 g
1 ½ dl orange brandy eller evt. orangelikør
15 g hvedemel
1 ½ dl friskpresset appelsinsaft
25 g courgette (squash) skåret i tynde tændstikker
25 g rød peber skåret i tynde tændstikker
25 g porre i tynde strimler
400 g fuldkornsspaghetti
3 store appelsiner, pillede og i både
Skallen af 1 appelsin i meget fine strimler
2 spsk hakket frisk estragon
1 ½ dl friskost eller ricotta ost
Salt og peber
 
Varm rapsolien og 1 spsk af olivenolien op på en pande.
Læg kyllingestykkerne på og steg den hurtigt til de er gyldne.
Tilsæt orange brandy og lad det koge i 3 min.
Drys melet over og lad det koge i 2 min.
Skru ned for varmen og tilsæt appelsinsaft, courgette, peberfrugt, porre og salt og peber.
Lad det simre i 5 min til sausen er jævn.
Bring imens en gryde med letsaltet vand i kog.
Hæld spaghettien og 1 spsk olivenolien i og lad det koge i 10 min.
Hæld vandet fra, anret spaghettien på et fad og hæld resten af olien over.
Hæld halvdelen af appelsinstykkerne, halvdelen af appelsinskallen, estragon og friskost/ricotta i gryden med sauce og lad det koge i 3 min.
Læg kyllingestykkerne oven på spaghettien, hæld lidt af saucen over og pynt men appelsinstykker og appelsinskal og servér.
 

Tips: Denne ret kan ændres, hvis der kommes flere grønsager i og mindre spaghetti og appelsinbådene er ikke en nødvendighed, da de bare er til pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her