Logo

Fru Baggers nougatmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
200 g nougat
4 æggeblommer
4 dl piskefløde
 
Smelt nougat'en over vandbad og køl af.
Pisk æggeblommerne og vend dem i nougat'massen.
Pisk fløden stiv og vend den i.
Lad "sætte sig" på køl i 3-4 timer.
Kan serveres med fx syltede figner.
 
En sød hilsen til portvinen.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her