4 æg
½ tsk salt
friskkværnet sort peber
4 spsk mælk
1 ½ spsk olivenolie
100 g champignoner skåret i skiver
2 fed hvidløg finthakkede
1 ½ tsk finthakket frisk timian eller ½ tsk tørret
3 forårsløg grofthakkede
1 zucchini skåret i strimler
1 rød peberfrugt skåret i tynde strimler
1 ½ tsk citronsaft
2 spsk revet parmesanost
60 g revet mozzarella
Pisk æg, ¼ tsk salt, lidt sort peber, mælk og ½ spsk olivenolie sammen med en gaffel og stil blandingen til side.
Svits champignoner, hvidløg, timian, forårsløg og mere peber i 3 minutter på en pande i resten af olien.
Tilsæt zucchini, peberfrugt, resten af saltet og citronsaft, og steg i 3-4 minutter.
Fjern panden fra varmen, tilsæt parmesanost.
Hæld æggeblandingen over, sæt panden tilbage på varmen og steg 1 minut.
Drys mozzarellaost over.
Når osten er smeltet, er frittataen færdig.
Server straks.