Logo

Friterede hyldeblomster 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friterede hyldeblomster 4

 

20 hyldeblomst-skærme

Dej:

125 g mel

½ tsk salt

½ tsk sukker

1,25 dl mælk

1 spsk olie

2 æggeblommer

flormelis

 

Pisk dejen sammen til en klumpfri jævning.

Dyp skærmene i dejen, lad dem dryppe af, inden de frituresteges et kort øjeblik.

Læg dem på fedtsugende papir og drys flormelis på.

Serveres med det samme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her