De små ruller:
Rulledej
Gulerødder
tomat, meget lidt og kun selve tomatkødet
bønnespirer
chili
hakket oksekød
olivenolie
soya
Ris: Brune eller vilde (kan svitses med grønsagerne)
Grønsager:
Gulerødder
tomat
bønnespire
bambusskud
babymajs
chili
rødløg
soya
De små ruller:
Kødet steges let, grønsagerne tilsættes, til sidst soya, salt og peber.
Steges kun meget let.
Tomaterne steges ikke, men rulles koldt i.
Rullerne pakkes ind i rulledej og steges på en pande til de er gyldenbrune.
Grønsagerne: Steges let i wokken, så de stadig er sprøde.
Brug gerne nok tomater til at få lidt "sauce" + salt og peber
Tips: Man kan dyppe i mangochutney.
Grunden til at man skal være lidt forsigtig med tomaterne er, at når de bliver varme flyder de ud og det vil gøre dejen blød. men netop også derfor er de rigtig gode til "saucen".