800 g svinekam uden ben
3 spsk Olie
100 g løg, i skiver
500 g skrællede kartofler, skåret i tynde skiver
2 spsk mælk
1 knivspids muskat
salt og peber
Bruningsfadet forvarmes i 6 minutter ved 100%.
Kødet pensles med 2 spsk olie og brunes på alle sider i bruningsfadet.
Steg videre i 5 minutter ved 100%.
Tag kødet op og hæld væden fra.
Kom resten af olien i bruningsfadet, tilsæt løg og rør godt rundt.
Læg kartoffelstykkerne i fadet, hæld mælken ved og drys muskat henover.
Læg kødet midt i fadet.
Sæt fadet tilbage i ovnen i 10 minutter ved 100% med låg.
Fjern låget og steg yderligere 7 minutter ved 100%.
Tilsæt salt og peber 3 minutter, før stegetiden er forbi.
Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%