1 kg billig (dvs. finthakket, og det er meget vigtigt) fiskefars
4 æggeblommer
4 stiftpiskede æggehvider
salt
peber
1 tsk bagepulver
Fyld:
1 hoved icebergsalat
200 g rejer
2,5 dl Miracle Whip (eller mayonnaise)
2,5 dl cremefraiche
citronsaft
Pynt:
Uendelige muligheder! Her er et par forslag, valg selv ud:
Asparges
Hårdkogte æg
Tomater
agurker
citronbåde
kaviar
røget laks i strimler
karse
Fiskefarsen røres sammen med æggeblommer, salt, peber og bagepulver. Når det har en fornuftig konsistens vendes de piskede æggehvider forsigtigt i. Dette hældes i en rund form og bages 30 minutter ved 200º.
Imens røres dressingen af Miracel Whip/mayonnaise/cremefraiche. Der smages til med salt, peber og citronsaft.
Når fisken er bagt færdig flækkes den i to bunde, som lægges til afkøling. Imellem de afkølede bunde smøres dressing, fintskåret icebergsalat og rejer. Lagkagen pyntes festligt med resten af dressingen, og hvad i nu ellers har valgt fra pyntlisten.