4 personer:
50 g soltørrede tomater
600 g filet af fx.lyssej eller torsk
1 bdt friske krydderurter fx. basilikum
½ tsk olie
salt og peber
1 person:
15 g soltørrede tomater
150 g filet af fx.lyssej eller torsk
¼ bdt friske krydderurter fx. basilikum
1/8 tsk olie
salt og peber
Overhæld de soltørrede tomater med kogende vand og lad dem udbløde minimum 4 timer og gerne natten over.
Lad tomaterne dryppe af og snit dem fint.
Skyl krydderurterne og hak dem fint med en skarp kniv.
Skær fisken ud i tynde strimler eller tern.
Vend det hele sammen i en skål og krydr med (salt og) peber - pas på:
De soltørrede tomater er salte.
Fordel fiskeblandingen i 4 (1) smurte kokotter og sæt dem i ovnen ved 175ºC i ca. 20 minutter.
Vend fisken ud af kokotterne og server fx. med dampede grønsager og brød.
Energi pr. portion: 554 kJ/133 kcal Protein: 87,5% Fedt: 10,3% Kulhydrat: 2,2%