Logo

Fiskefrikadeller med ragout af kartofler, citron og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

ca 400 g fiskekfars
2-3 bagekartofler, alt efter størrelse
½ moden citron, saften
frisk koriander efter ønske
olivenolie
salt og peber

Form fiskefarsen med en varm ske til fiskefrikadeller og steg dem gyldne i lidt varm olivenolie.
Skær kartoflerne i tern og rist dem gyldne i lidt varm olivenolie.
Pres citronsaft henover og lad saften fordampe.
Smag til med salt, peber og frisk koriander.
Server til de gyldne "deller" med lidt frisk citron til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her