Logo

Fiskefrikadeller med forårsløg og citronsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

350 g fiskefars
2 spsk blandede krydderurter
8 - 10 nye skrabede kartofler
4 forårsløg
2 dl piskefløde
saft fra citron efter ønske
olivenolie til stegning
salt og peber

Rør fiskefarsen med krydderurter, salt og peber. Form farsen med en varm ske til frikadeller og steg dem gyldne i lidt varmt olie. Kog kartoflerne i en gryde med let saltet vand. Når kartoflerne er næsten møre, tilsættes snittede forårsløg. Hæld vandet fra og krydr med salt og peber.
Kog fløden med lidt af vandet fra kartoflerne og lad simre i 3-4 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber. Saucen må gerne være lidt skarp af citron.
Server til de stegte fiskefrikadeller med kartofler og forårsløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her