Logo

Fiskefrikadeller 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket torskefilet
11/4 tsk groft salt
6 hakkede forårsløg (ca. 100 g)
3 spsk frisk, hakket persille
friskkværnet peber
1 æg
11/4 dl mælk
1 ½ spsk kartoffelmel
4 spsk hvedemel
25 g smør

Rør torskekødet med salt i ca. 1 minut.
Kom forårsløg, persille, peber og æg i.
Rør mælken i lidt efter lidt, og derefter de 2 slags hvedemel.
Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Lad smørret gyldne på panden.
Steg frikadellerne ved svag varme, ca. 5 minutter på 3 sider. ( ca. 15 minutter i alt)
Server frikadellerne med gulerodssalat og kartofler, eller med
tomatsauce og friskkogt pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her