Logo

Fiskefars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg torskefilet
2 æggehvider
1 æg
2 løg
ca. 3 dl mælk
100 g hvedemel
2 spsk olie
ca. 2 tsk salt
peber
 
Torskefilet og løg køres 1 gang gennem kødmaskinen.
Farsen røres med æggehvider, æg, mælk og olie til en passende konsistens.
Krydres med salt og peber.
 
Tips: Anvendes til fx. fiskefrikadeller, fiskeboller og fiskefarsgratin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her