Logo

Fiskeburger med grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk:
300 g kullerfilet
300 g laks/regnbuelaksefilet
1 tsk salt
1 ½ spsk revet løg
1 æggeblome
1 spsk rasp
1 spsk citronsaft
olie til pensling
1 alubakke

Grønt:
¼ icebergsalat
4 tomater
8 nye gulerødder
½ agurk

Fyld:
2 store tomater
1 løg (fx. salatløg)
8 grove burgerboller
remoulade
ketchup

Grønt:
Skær agurken i stave, og skær salaten i strimler.
Skrub gulerødderne.

Fiskeburger:
Hak fileterne til en grov fars med kniv.
Rør farsen med salt, til den samler sig.
Riv løget fint, og kom det i farsen med æggeblome, rasp og citronsaft.
Form 8 "bøffer".
Pensel en alubakke med en anelse olie, og sæt den på grillristen over god varme, til olien er varm.
Læg "bøfferne" på, og steg dem 5-6 minutter på hver side.

Burgerfyld:
Skær tomat og løg i skiver, og lun burgerbollerne.
Kom "bøf" og fyld i bollerne med ketchup og remoulade. Servér med grønt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her