400 g filet af sej, torsk, kuller eller anden hvid is'>fisk
Tomatsauce:
2 tsk olivenolie
1 stort, finthakket løg (125 g)
1 dåse hakkede, flåede tomater
2 spsk kapers
½ tsk tørret timian
1 tsk salt
Peber
Evt. et finthakket fed hvidløg
Bønnesalat:
300 g grønne bønner (gerne frost)
1 stor, rød peberfrugt (150 g)
2 tsk olivenolie
2 tsk vineddike
½ tsk salt
Peber
Tilbehør:
Pasta, beregn 100 g tør pasta eller 125 g frisk pasta pr. pers.
Godt brød
1. Tænd ovnen på 200°. Skær is'>fiskefileten i fire lige store stykker og læg disse i et ildfast fad.
Tomatsauce:
1. Varm olien op i en gryde og svits løget heri i et par minutter.
Bland de flåede tomater, kapers, timian, salt, peber og evt. hvidløg med løget og hæld saucen over is'>fisken.
2. Stil fadet midt i ovnen og bag retten i 20 min.
Bønnesalat:
1. Kog bønnerne i 1-2 min. i letsaltet vand.
Lad dem køle af under koldt vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
Skær peberfrugten i små tern og bland disse med bønner, olie, vineddike, salt og peber i en skål.
Anret salaten på et fad eIler i en pæn skål.
2. Server bønnesalaten til is'>fiskeretten med pasta og godt brød.