Logo

Figenchutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 syrlige æbler
1 stort løg
1 rød chili
1 dl sukker gerne rørsukker
200 g tørrede figner
¾ dl hvidvinseddike
 
Skræl æblerne og skær dem i grove tern. Hak løget.
Halvér chilien, fjern kerner og mellemvægge, før den skæres i små tern.
Fjern stilken på fignerne og skær dem i kvarte.
Kom alle ingredienser til chutneyen i en gryde.
Kog det langsomt op og lad det koge ved middel varme i ca. 30 minutter under låg.
Rør chutneyen igennem.
Kom det i et rent glas, læg låg på og opbevar det i køleskab.
 
Tips: Chutneyen kan laves 3-4 dage i forvejen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her