4 personer:
2 fennikel (500 g)
2 æbler (250 g)
1 bdt radiser (100 g)
2 dl vand
1 dl vineddike
4 spsk sukker
1 spsk salt
½ tsk hel sort peber
1 person:
½ fennikel (125 g)
½ æble (65 g)
3 radiser (25 g)
½ dl vand
1 ½ spsk vineddike
1 spsk sukker
¾ tsk salt
1/8 tsk hel sort peber
Kog en lage af vand, vineddike, sukker, salt og peberkorn.
Lad den koge ca. 10 minutter - til den er reduceret til det halve, og hæld den i en skål til afkøling.
Vask fennikel og æbler og snit dem i tynde skiver.
Vend dem i lagen sammen med fintsnittede radiser og lad salaten trække minimum 30 minutter.
Tips: Kog evt. 1 tsk sennepskarn med i lagen og vend nogle friskhakkede krydderurter i salaten lige før servering.
Energi pr. portion: 582 kJ/140 kcal Protein: 5,3% Fedt: 2,9% Kulhydrat: 91,8%