6 brystfileter uden skind og ben
1 stort æg
½ dl piskefløde
¼ tsk friskrevet muskatnød
¼ tsk karry
½ tsk groft salt
150 g blancheret spinat
2 dl hønsebouillon
1 dl piskefløde
1 tsk kørvel
1 tsk hakket dild
1 tsk hakket persille
25 g koldt smør
250 g frisk tagliatelle
1 bk. rucola
2 store bøftomater
3 brystfileter deles i lange, tynde, flade skiver.
Skiverne lægges så de lapper lidt over hinanden på et stykke
mikrobølgeovnsfilm, til de danner en firkant.
De resterende brystfileter skæres i mindre stykker og blendes til en fin fars sammen med æg, salt, muskatnød og karry. ½ dl fløde tilsættes til sidst.
Spinaten trykkes fri for væde og lægges ud over firkanten af kyllingefilet.
Den fine fars "smøres" oven på spinaten.
Firkanten rulles stramt sammen om fyldet, og rouladen sætes i ovnen v. 180ºC i ca. 35 minutter i filmen.
Hviler ca. 10 min. Før udskæringen fjernes filmen.
Sauce
Hønsebouillon koges ned med 1 dl piskefløde til den er jævn. Lige inden
servering kommes krydderurter i saucen.
Saucen tages af blusset og smør piskes i. Saucen smages til med salt og peber.
Tilbehør
Pasta koges efter anvisningen.
Rucola skylles og nippes.
Bøftomater skæres i kvarte, kernerne tages ud.
Tomaterne skæres i tynde strimler.
Lige inden servering vendes tomater, rucola og pasta i 3 spsk varm olie. Holdes lunt.