Logo

Farseret and 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

And på ca 3 kg
500 g blandet fars
salt og peber
 
Farsen:
500 g blandet fars
1 æg
1 tsk salt
lidt peber
1 dl rasp
evt et lille hakket løg
2 dl vand eller mælk, da farsen skal være lind når den stoppes i anden
 
Farsen blandes som til frikadeller.
Anden skylles grundigt indvendig, farsen kommes i og anden lukkes.
Anden lægges på en bradepande med rist og stilles i ovnen ved 160ºC.
Stegetiden er 55 minutter pr kg

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her