Logo

Farserede peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 røde eller grønne peberfrugter
200 g hakket svinekød
50 g champignon
1 løg
50 g margarine
1 spsk rasp
1 lille æg
1 tsk salt
¼ tsk paprika

Pebrene flækkes på langs. Stilkene fjernes.
Skallerne skylles helt fri for kerner.
Det hakkede kød blandes med rå, snittede champignon, hakkede, brunede løg og rasp.
Farsen samles med æg og krydres.
Den fordeles i pebrene, der anbringes i et smurt gratinfad og overhældes med smeltet margarine.
Pebrene steger ca. 25 min. ved 175°C.
Smeltet smør eller tomatsauce serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her