Logo

Fajitas à la Tine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
1 ds kidneybeans
1 ds majs
1 ds flåede tomater
salt og peber
spidskommen
1 løg
1 fed hvidløg
 
Tilbehør:
tortillapandekager
salat
revet cheddarost
 
Guacamole:
1 avocado
1 rødløg
lime
salt og peber
1 tomat
 
Svits løgene, brun kødet og tilsæt krydderi i passende mængder.
Bland derefter hvidløg, flåede tomater og majs i og lad det simre.
Tilsæt tilsidst bønnerne (som skylles inden de skal i)
 
Guacamole:
Skær avocadoen over, fjern stenen og udhul den med en ske.
Fyldet kommes i en skål og moses med en gaffel, ind til det bliver blødt.
Hak løget fint og bland det i, sammen med tomaten, der også finthakkes.
Tilsidst tilsættes der lidt salt og peber og lidt lime, som holder det friskt.
 
Server den i en tortillapandekage med salat, fyld, guacamole og lidt revet cheddarost.
Tips: Der kan godt udelades kød i opskriften.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her