500 g hakket oksekød
1 ds kidneybeans
1 ds majs
1 ds flåede tomater
salt og peber
spidskommen
1 løg
1 fed hvidløg
Tilbehør:
tortillapandekager
salat
revet cheddarost
Guacamole:
1 avocado
1 rødløg
lime
salt og peber
1 tomat
Svits løgene, brun kødet og tilsæt krydderi i passende mængder.
Bland derefter hvidløg, flåede tomater og majs i og lad det simre.
Tilsæt tilsidst bønnerne (som skylles inden de skal i)
Guacamole:
Skær avocadoen over, fjern stenen og udhul den med en ske.
Fyldet kommes i en skål og moses med en gaffel, ind til det bliver blødt.
Hak løget fint og bland det i, sammen med tomaten, der også finthakkes.
Tilsidst tilsættes der lidt salt og peber og lidt lime, som holder det friskt.
Server den i en tortillapandekage med salat, fyld, guacamole og lidt revet cheddarost.
Tips: Der kan godt udelades kød i opskriften.