Logo

Empanadas 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
50 g gær  
2 spsk olie  
½ tsk salt  
3 dl lunkent  
2 dl fuldkornsmel  
6 dl alm. hvedemel 
 
Fyld:
200 g oksekød
1 spsk olie
1 hakket hvidløg
1 rød peber i tern
1 dl tomatpuré
½ tsk salt
½ finhakket chili
1 finhakket fed hvidløg
 
Dej: Smuldr gæret ned i vandet.
Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen: Men gem lidt af melet.
Ælt det med en håndmikser, til dejen ikke klister.
Del dejen i otte lige store stykker.
Fyld:
Kød, olie og løg svitses i en gryde til kødet er gråt - ca. 5 min.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Lad fyldet koge igennem før det hældes op på en tallerken og sættes til
afkøling.
Fordel fyldet på de otte dej stykker, således at den ene halvdel kan foldes over den anden.
Til sidst pensles "halvmånerne" med sammen pisket æg.
Sæt brødene i ovnen og tænd den på 225ºC og lad dem bage i 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her