Dej:
1 dl hvedemel
2 æggeblommer
½ - 1 dl koldt vand
1 dl Maizena
¼ tsk bagepulver
2 tsk salt
¼ tsk sort peber
¼ tsk karry
1 knsp. sukker
Olie
Fyld:
8 champignoner i skiver
3 forårsløg i skiver
100 g rejer
½ lille blomkål i små buketter
1 lime, skåret i både til pynt
Pisk æggeblomme skummende og tilsæt vand.
Hvedemel, majsstivelse og bagepulver blandes i lidt ad gangen under
omrøring.
Krydderierne blandes i.
Dejen skal være tyk, da grønsagerne afgiver væde.
Læg grønsager og rejer på et sugende underlag, så de er så tørre som muligt, inden de kommes i dejen.
Tag en skefuld af dejen med de blandede grønsager og rejerne og kom dem i en gryde med rigelig olie.
Grønsagerne og rejerne steges, til dejen er gylden.
Det er nemmest hvis der ikke steges for meget ad gangen.
Serveres varme som snacks.