Logo

Dybfrysning af squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

squash
 
Squash skal, som de fleste grønsager, blancheres inden de fryses, således at enzymernes kemiske aktion standses.
Man blancherer i kogende vand eller over damp.
Squashen skæres i skiver eller i tern og lægges i ståltrådskurv eller sigte der nedsænkes i skoldhedt vand, fx. 4 ½ l. vand til ½ kg squash.
Når vandet spilkoger igen blancheres de i 3 minutter, hvorefter kurven løftes op og squashen lægges i iskoldt vand, også i 3 minutter.
Ved dampskoldning anbringes kurven oven for vandet i 5 minutter og afkøles derefter i isvand i 5 minutter.
Når squashen er afkølet, og væden er løbet godt fra, pakkes den hurtigst muligt i en passende emballage og indfryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her