100 g blød nugat
1 rulle marcipan (200-250 g)
ca. 25 små papirforme
1 stor plade hvid-kogechokolade (200 g)
frugtfarve i forskellige farver
Skær nougaten i ca. 25 små terninger.
Skær marcipanen i ca. 25 tynde skiver.
Rul en skive marcipan om hver nougatterning og tril hvert stykke
nougat-marcipan til en lille rund kugle.
Sæt dine papirforme på en bakke, læg en marcipan kugle i hver form og
sæt dem i køleskabet, mens du laver pynten til drageægene.
Fyld en gryde halvt op med vand og sæt den på en kogeplade på middel
varme.
Sæt en ovnfast skål, der passer i størrelsen, oven på gryden til vandbad.
Bræk chokoladen i mindre stykker, læg stykkerne i skålen og smelt dem
langsomt.
Hvis chokoladen bliver for tyk, så bland den med nogen skefulde fløde.
Husk at røre godt rundt.
Med en teske hældes chokoladen over drageæggene, så den løber ned
langs siderne af drageæggene.
Dyp håndtaget på din teske i frugtfarve og tegn en spiral med farven på
drage æggene.
Tør skeen af med et stykke køkkenrulle, inden den dyppes i en ny farve.
Lad drageæggene stå i køleskabet, mens chokoladen størkner.