Logo

Drømmekage - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g mandler med skal
200 g sukker
2 spsk kakao
3 æggehvider
3-4 spsk mandelspåner

Chokoladecreme:
2 æggeblommer
½ dl sukker
1 dl piskefløde
75 g kogechokolade

Tips: kagen er ikke fryse-egnet

Mal mandlerne fint og bland dem med sukker, kakao og æggehvider.
Rør det til en jævn dej.
Tegn to cirkler op på bagepapir, hver på 24 cm. i diameter.
Fordel dejen i de to cirkler.
Drys med mandelspåner på bundene og bag dem ved 200°C i 15-20 min.
Afkøl bundene.
Rør æggeblommer, fløde og sukker sammen i en gryde, og sæt den på et lavt blus. Pisk, til cremen tykner, den må ikke koge.
Tag gryden fra varmen og tilsæt chokoladen i små stykker.
Rør til chokoladen er smeltet.
Når cremen er afkølet, lægges bundene sammen med den.
Dæk kagen med film og sæt den koldt til servering.

Denne opskrift er en erstatning for en tidligere - der vist ikke var god.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her